dilluns, 19 d’agost del 2013

Presentació del conte a Herbers i La Mata

Dins de l’estiu cultural 2013 i les festes d’agost, els pobles d’Herbers i La Mata han volgut conèixer el conte “El meravellós viatge de Libori”. És per això pel que l’autora del text ha realitzat dos presentacions més en dites poblacions.



La primera d’elles s’ha dut a terme a Herbers el diumenge 4 d’agost, encetant així un calendari replet d’activitats culturals i festives del poble, que aquest mes ha augmentat el nombre de veïns, sobretot de xiquets i xiquetes. Aquestos, participaren en la presentació amb molt d’interès, preguntant-se qui seria eixe masover anomenat Libori.

Per una altra banda, el diumenge 18, enmig de les festes patronals, els veïns de La Mata pogueren assabentar-se dels motius pels quals es va realitzar aquest treball i com finalment, a través de l’editorial Onada Edicions, ha vist la llum.


I és que el jaciment arqueològic de La Moleta dels Frares, encara que està dins del terme municipal de Forcall, forma part importantíssima del patrimoni arqueològic ja no solament local, sinó també comarcal i inclús provincial, qüestió a voltes desconeguda per a gran part dels veïns de la nostra comarca. Aquest fet ha despertat el interès en molta gent que, amb la publicació del conte de Libori, han volgut aproximar-se un poquet més al coneixement d'aquest lloc. 

Ambdues cites han estat molt animades i s’ha comptat amb gran participació, pel que des d’ací donem les gràcies als estimats veïns, amics i familiars d’aquestos pobles pel seu recolzament! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada