dilluns, 28 de juliol del 2014

Presentació del conte a Sorita amb motiu de l'Aplec dels Ports 2014

Com ja vam anunciar fa uns dies, ahir va tindre lloc una nova presentació del conte de Libori, aquesta vegada amb motiu del XXXVI Aplec dels Ports, enguany celebrat a Sorita.

La presentació finalment es va dur a terme al costat del menjador de l'Aplec, al costat d'on seguidament actuaria Pep Gimeno, "el Botifarra", i van acudir persones de diferents indrets per conéixer tant el nostre conte com el llibre "Cròniques des de l'infern", de l'escriptor i periodista Manel Alonso, que seria presentat a continuació.



L'autora del text del conte destacaria la necessitat d'educar els nostres xiquets i xiquetes en el patrimoni com una eina clau en la seua futura conservació ja que allò que no es coneix, difícilment serà acceptat i protegit. I en aquesta línia explicaria en què consisteix el projecte de la maleta de Libori, el punt d'inici del qual és el conte "El meravellós viatge de Libori", inspirat en un dels jaciments arqueològics més importants de la província de Castelló i que tenim a la nostra comarca: la moleta dels Frares o de Libori.

Des d'ací volem agrair als membres de l'organització d'aquest esdeveniment l'interés, la il.lusió, l'esforç i les ganes que han ficat al llarg de tot l'any perquè es celebrara una festa que va sortir perfecta. I, per descomptat, gràcies per haver pensat en el nostre conte a l'hora de dissenyar la línia cultural d'enguany.

Ara toca descansar i pensar en l'any que ve. Esperem que l'Aplec dels Ports continue per sempre tenint com a prioritat la reivindicació de la nostra cultura i el nostre patrimoni comarcal.

Visca l'Aplec dels Ports i visca Sorita!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada