dimarts, 12 de maig del 2015

Libori envia la seua maleta al CRA l'Ullastre

La setmana del llibre d'aquest any ha estat protagonitzada per Libori en alguns centres educatius, entre els quals els que formen part del CRA l'Ullastre (escoles de Salzadella, Tírig i Xert).
Per això, després de treballar el conte "El meravellós viatge de Libori", els xiquets i les xiquetes d'aquests pobles van rebre la maleta del nostre amic i, molt encuriosits, van participar en les activitats preparades per a ells.

En primer lloc, els alumnes d'infantil i primer cicle de primària van participar d'un conta contes. Al llarg de la història, es van assabentar de com vestien els romans i les romanes, quins costums tenien a la taula, etc. a través del somni i de la maleta màgica de Libori i Serafina. Es van disfressar i, rient molt, van participar en tota l'activitat amb molt d'interès.


Per acabar, van fer molts dibuixos, tots molt molt bonics, i els van enviar a Libori i Serafina.



Més tard, aquesta maleta es va traslladar a les aules de segon i tercer cicle de primària, on l'esperaven recordant tot tipus de detalls de l'aventura dels nostres protagonistes a Lesera.

Esperem que recorden per molt de temps la història d'aquesta ciutat romana tant important dins de les terres de Castelló, i que vinguen algún dia a visitar-la!

Fins prompte amics i amigues!!

Ací teniu dos dibuixos molt bonics. En breu penjarem un enllaç a un àlbum on els podreu veure tots:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada