diumenge, 6 de desembre del 2015

La maleta va viatjar a l'escola de Vilafranca!

Al llarg del curs passat, van ser diverses les escoles que van cridar a Libori perquè els enviara la seua maleta. Entre elles alguns centres de la comarca dels Ports com el CEIP Don Blasco de Alagón, de Vilafranca.


Per celebrar la setmana del llibre, tots els xiquets i xiquetes van llegir el conte "El meravellós viatge de Libori" i van gaudir d'algunes activitats relacionades que els van preparar les mestres.

Per acabar l'experiència, la maleta de Libori va arribar a l'escola carregada de misteri. Els més menuts, van poder conéixer la seua història a través d'un conta contes, i, els més grans, van obrir la maleta i van poder aprendre com era la ciutat romana de Lesera, descoberta en el jaciment de La Moleta dels Frares, a Forcall.

  

Des d'ací, volem recordar avui eixe dia tan bonic, en el qual el passat romà dels Ports va arribar a més de cent xiquets i xiquetes de la comarca. Ells ens van mostrar el que havien aprés a través d'uns dibuixos molt bonics, així com, els més grans, amb unes redaccions en les quals van exposar les seues teories al voltant de la mort de Frontó. Seguirem pensant a veure com va poder passar... Pròximament sabreu què pensen al voltant d'aquest fet, estigueu ben atents al bloc, on ho publicarem!


Mentrestant, ací us deixem alguns dels seus dibuixos. Quins artistes!!!

Moltes gràcies amics i amigues de Vilafranca!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada