dimarts, 15 de novembre del 2016

Participem en el projecte de cooperació "Elles Trien"

L'estiu passat, l'Assemblea de Cooperació per la Pau va organitzar una taula rodona a Morella per tal de visibilitzar el treball de les dones en la comarca dels Ports. Es tractava de reflexionar al voltant de per què les dones emprenem en l'entorn rural, quines són les nostres inquietuds, els nostres objectius, per què hem posat en marxa els nostres projectes i què pretenem aconseguir amb açò.
La maleta de Libori va ser convidada com a exemple de projecte que pretén visibilitzar el nostre patrimoni històric, autogenerar un petit treball per a una emprenedora, amb el benefici d'haver creat una activitat en un lloc, la Moleta dels Frares, on no existia i era necessària.
A la taula rodona vaig acudir, per explicar totes aquelles il.lusions per les quals fa tres anys que treballe amb Libori i la seua maleta.

Després de la profitosa jornada, Trini Blanch, la coordinadora de l'ONG, ens va explicar que en uns mesos vindrien unes dones de Tunísia, per tal de conéixer de primera mà els projectes que es desenvolupen per dones a la nostra terra.
Per fi l'esperada data ha arribat i aquestes dones tunicines ja estan als Ports! Dijous les esperem amb la maleta de Libori i el seu meravellós viatge en el temps. Esperem que els agrade!!

I, per completar l'experiència, d'ací a unes setmanes marxarem a Tunísia a conéixer els projectes de les dones d'allà. Esperem que aquest intercanvi siga molt enriquidor i que gràcies a l'Assemblea de Cooperació per la Pau i del seu projecte "Elles Trien", puguem ajudar-nos entre nosaltres, ja que creiem que les dones som un dels motors principals de desenvolupament al món rural.

Clica ací per veure el: Programa complet de trobada als Ports





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada