dijous, 23 de març del 2017

Activitat amb l'institut de Benassal

La setmana passada vam visitar l'institut de Benassal, on els alumnes de primer i segon d'ESO han estat treballant l'etapa romana prenent com a exemple la ciutat de Lesera, situada al jaciment arqueològic de La moleta dels Frares. La nostra visita va consistir a fer un repàs de quina és la metodologia que se segueix per a situar en el temps les restes que es troben a un jaciment i aproximar el coneixement de Lesera als xiquets i xiquetes de Benassal.

Al dia següent tenien una excursió programada per la comarca dels Ports i, després de visitar Morella, on van poder apreciar en primera persona la pedra per la qual es coneix el nom de la ciutat romana descoberta a La moleta i que està enganxada en la paret d'una de les cases senyorials d'aquesta població, van vindre a Forcall, on els vam acompanyar a fer un recorregut pel nucli urbà i pel museu arqueològic.

Van ser dos dies ben entretinguts i profitosos, ja que els professors de l'institut havien preparat molt el tema, els xiquets i xiquetes estaven molt motivats i van demostrar grans coneixements sobre Lesera i la seua història.

Fins prompte!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada